Wil jij graag je social media uitbesteden? Wij creëren unieke content voor jouw doelgroep. Tegenwoordig is iedereen namelijk wel actief op een social media platform. Denk aan Facebook, LinkedIn of Instagram. De kans is zeer groot dat jouw doelgroep hier ook actief is. Het is de plek om je doelgroep te informeren en te activeren met super toffe content. Zo zorg je ervoor dat je onder de aandacht blijft en creëer je interactie. Dit is mogelijk met een eenmalige campagne of met een lange termijn strategie.

Cropped Favicon

Eerst gaan wij kijken wat jij precies wilt bereiken met Social Media. Wil je bijvoorbeeld meer interactie met de doelgroep, meer bezoekers naar je website of wil je meer volgers behalen. Wanneer je dit niet precies weet, adviseren we je hier natuurlijk in. Wij hebben hier namelijk ook altijd onze ideeën over. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht doen we onderzoek en creëren we een ijzersterke strategie zodat jouw doelgroep niet meer om je heen kan.

Met de strategie kan je zelf aan de slag gaan, maar nog effectiever; wij beheren je social media. Dit kan in de vorm van een campagne of een abonnement. Één ding is zeker, wij zorgen voor een consistent en herkenbaar verhaal in je social media uitingen. Dit gaat ervoor zorgen dat jouw doelgroep je gaat zien en herkennen, want in de wereld van social media is het belangrijk om op te vallen!

Social Media

Je doelgroep informeren en activeren

Inventariseren

Wat wil je precies bereiken? Kies je voor een campagne of een abonnement?

Strategie

Wij creëren een uitgedachte strategie, je doelgroep kan hiermee niet meer om je heen.

Content

Wij beheren je social media en plaatsen de content!

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten