Creatief, nuchter, bescheiden én goed in wat we doen. Wij zijn Frissekom, een creatieve studio uit Groningen die heel gelukkig wordt van mooie dingen maken. We geloven dat een sterk concept in combinatie met een mooi, functioneel ontwerp een merk echt tot leven brengt.

We maken animaties, huisstijlen, websites en alles wat hier tussenin zit. Hoe complex je vraag ook is, wij zetten onze tanden erin en laten pas los als de klus geklaard is. Onze creaties sluiten aan bij je DNA, maar hebben altijd een verfrissende kwinkslag. Zo dagen we je uit om kritisch naar je eigen organisatie te blijven kijken.

We werken samen met jou, als onze klant, en met uiteenlopende specialisten. We doen niet aan over-de-schutting-praktijken. Wel aan overspelen, overleggen en overwegen. We luisteren en gooien onze ideeën op tafel, waar jij vervolgens op mag schieten. Niet vies van een beetje kritiek, vragen we je continu om feedback. Want samen kom je tot de mooiste resultaten.

We geloven dat je als merk vooral lekker jezelf moet blijven. Dat maakt de meeste indruk en biedt de beste kansen voor succes. Samen gaan we op zoek naar de bijzondere eigenaardigheden van je merk. Die eigenaardigheden, of USP’s, vertalen we naar een concept dat van jouw merk een opvallende verschijning maakt.

We zijn er voor de mensen die een onverbeterlijk geloof hebben in hun idee, product of dienst en niet bang zijn om zaken uit handen te geven. Voor de organisaties met ambitie. Groot, klein, landelijk, regionaal; het maakt niet uit. Als er maar pit in zit.

Dit is wat we doen

Branding

  • Positionering & Strategie
  • Identiteit
  • Campagnes

Animatie

Webdesign

  • Ontwikkeling
  • Optimalisatie
  • Content creatie

Frisse koppen

Dit zijn de gezichten achter Frissekom, de mensen die zorgen voor onweerstaanbare merken, aantrekkelijke animaties en opvallende websites. We stellen ons graag aan je voor, maar spreken nog liever met je af. Dan kunnen we jou ook leren kennen...

Contact opnemen met Jeroen

Jeroen van der Meulen

Aanstichter en mediavormgever

Het creatieve brein van Frissekom. Van complete huisstijlen en originele animaties tot fotografie en video, Jeroen zorgt keer op keer voor verwondering bij onze klanten. Met veel oog voor detail en verfrissende ideeën tovert hij ieder merk, product of dienst om tot een opvallende verschijning.

Skills: branding, webdesign, logodesign, grafisch design, animeren & veel en hard rennen.

Contact opnemen met Wouter

Wouter de Vries

Aanstichter en webdesigner

Met zijn voeten stevig in de Groningse klei is Wouter een van de aanstichters van de frisse wind die sinds 2012 door Winsum waait. Hij combineert zijn technische vaardigheden met een fijn gevoel voor design en brengt zo ieder communicatiemiddel tot leven.

Skills: CSS, HTML, PHP, SEO, SASS, WordPress & tafelvoetballen.

Ineke

Ineke Idsinga

Designer

Ineke heeft met haar nuchtere roots Friesland verruild voor Groningen, een verstandige keuze, vinden wij. Ze houdt zich bezig met het bedenken en uitwerken van (grafische) concepten, zowel op papier als online. Ze houdt van kaas, knuffelen met katten en speciaal biertjes.

Skills: UI & UX design, branding & concepting

Jesse

Jesse Huisman

Front end developer

Jesse is onze programmeer-meneer. Samen met Wouter bouwt hij de mooie plaatjes van de vormgevers om tot werkende websites. Soms bemoeit ie zich even met het ontwerp, want vormgeven, dat kan hij ook. En als er een filmklus binnenkomt, rent Jesse de deur al uit met een camera onder z’n arm. Manusje van alles kunnen we wel zeggen.

Skills: CSS, HTML, PHP, SEO, SASS, WordPress & t-shirts ontwerpen.

Neem contact op met Jasper

Jasper van der Veen

Marketeer

Jasper is het zonnetje in ons Frissehuis. Hij komt altijd binnen met een goed humeur, zit vol grootse verhalen en kan een pauzerondje niet lopen zonder continu z’n hand op te steken; een echte BW’er (bekende Winsumer). Deze levensgenieter staat in het weekend graag met z’n voetbalschoenen op het veld en houdt bij ons alle ballen hoog qua projecten. Jasper duikt met enthousiasme in de online wereld van onze klanten en zorgt dat ze daar goed vindbaar zijn voor hún klanten.

Skills: SEO, SEA, Content strategie.

Nick

Nick Lukassen

Marketeer

Nick is onze creatieve marketeer. Direct na het behalen van zijn studie is hij hier binnengerold. Als het met marketing te maken heeft dan houdt Nick zich ermee bezig. Denk aan sterke online advertenties, unieke teksten of verbluffende content. Hij gaat daarnaast ook graag met je in gesprek over wat marketing voor jouw organisatie kan betekenen. Geef hem een vraagstuk en hij bijt zich er in vast!

Skills: SEO, SEA, CRO, Content, Copywriting & Strategisch marketingadvies.

Weronika

Weronika Sadocha

Front end developer

Weronika is lid van het front end development team. Ze houdt zich bezig met het bouwen van websites en in haar vrije tijd leest ze het liefst een goed boek. Ze is zelfs ook nog afgestudeerd in film en audiovisual arts. Met een gezonde dosis enthousiasme duikt ze steeds weer in elk project!

Skills: CSS, SASS, HTML, Javascript & Wordpress.

Ricardo

Ricardo Jutte

Front end developer

Ricardo, also known as Rico, also known as Ri-code. Hij heeft namelijk één hobby en dat is coderen, hij doet het zelfs in zijn vrije tijd! Bij ons kan die dus doen waar die het liefst mee bezig is; het bouwen van code. Rico is student software developer, maar combineert dit met het ombouwen van designs tot werkende websites bij Frissekom.

Skills: CSS, SASS, HTML, Javascript & Wordpress.

Kantoorhond

Kay

Kantoorhond

Kay is de hond van Jesse. Elke dag zorgt hij voor veel enthousiasme, gezelligheid en voldoende beweging op kantoor. Hij speelt graag met zijn speeltjes maar hij doet graag ook een dutje. Oh ja, als je bij ons op bezoek komt laat die zich ook maar al te graag door je aaien!

Skills: Braaf zijn en koekjes eten

Onze klanten