Creatief, nuchter, bescheiden én goed in wat we doen. Wij zijn Frissekom, een creatief digitaal bureau uit Groningen. We ontwikkelen visuele en digitale communicatiemiddelen. Dat doen we voor landelijke spelers, maar ook voor de bakker om de hoek; voor ons geen verschil. Iedere klant mag van ons een goed product verwachten.

We maken animaties, huisstijlen, websites en alles wat hier tussenin zit. Hoe complex je vraag ook is, wij zetten onze tanden erin en laten pas los als de klus geklaard is. Onze creaties sluiten aan bij je DNA, maar hebben altijd een verfrissende kwinkslag. Zo dagen we je uit om kritisch naar je eigen organisatie te blijven kijken.

We werken samen met jou, als onze klant, en met uiteenlopende specialisten. We doen niet aan over-de-schutting-praktijken. Wel aan overspelen, overleggen en overwegen. We luisteren en gooien onze ideeën op tafel, waar jij vervolgens op mag schieten. Niet vies van een beetje kritiek, vragen we je continu om feedback. Want samen kom je tot de mooiste resultaten.

We geloven dat je als merk vooral lekker jezelf moet blijven. Dat maakt de meeste indruk en biedt de beste kansen voor succes. Samen gaan we op zoek naar de bijzondere eigenaardigheden van je merk. Die eigenaardigheden, of USP’s, vertalen we naar een concept dat van jouw merk een opvallende verschijning maakt.

We zijn er voor de mensen die een onverbeterlijk geloof hebben in hun idee, product of dienst en niet bang zijn om zaken uit handen te geven. Voor de organisaties met ambitie. Groot, klein, landelijk, regionaal; het maakt niet uit. Als er maar pit in zit.

Dit is wat we doen

Branding

  • Positionering & Strategie
  • Identiteit
  • Campagnes

Animatie

Webdesign

  • Ontwikkeling
  • Optimalisatie
  • Content creatie

Frisse koppen

Dit zijn de gezichten achter Frissekom, de mensen die zorgen voor onweerstaanbare merken, aantrekkelijke animaties en opvallende websites. We stellen ons graag aan je voor, maar spreken nog liever met je af. Dan kunnen we jou ook leren kennen...

Contact opnemen met Jeroen

Jeroen van der Meulen

Aanstichter en mediavormgever

Het creatieve brein van Frissekom. Van complete huisstijlen en originele animaties tot fotografie en video, Jeroen zorgt keer op keer voor verwondering bij onze klanten. Met veel oog voor detail en verfrissende ideeën tovert hij ieder merk, product of dienst om tot een opvallende verschijning.

Skills: branding, webdesign, logodesign, grafisch design, animeren & veel en hard rennen.

Contact opnemen met Wouter

Wouter de Vries

Aanstichter en webdesigner

Met zijn voeten stevig in de Groningse klei is Wouter een van de aanstichters van de frisse wind die sinds 2012 door Winsum waait. Hij combineert zijn technische vaardigheden met een fijn gevoel voor design en brengt zo ieder communicatiemiddel tot leven.

Skills: CSS, HTML, PHP, SEO, SASS, WordPress & tafelvoetballen.

Contact opnemen met Wouter

Sanne Medendorp

Grafisch designer

Sanne staat haar mannetje als grafisch vormgever van Frissekom. Rustig en bescheiden, maar immer borrelend van de creativiteit verrast ze onze klanten met aantrekkelijke logo’s, mooie huisstijlen en effectieve webdesigns. En hebben de aanstichters een discussie? Dan is Sanne de bemiddelaar die beide mannen het gevoel geeft dat ze gelijk hebben ;-).

Skills: webdesign, logodesign, grafisch design, fotografie & een neus voor mooie spullen.

Img

Jesse Huisman

Front end developer

Jesse is de nieuwste aanwinst van team Frissekom. Samen met Wouter bouwt hij de mooie plaatjes van de vormgevers om tot werkende websites. Soms bemoeit ie zich even met het ontwerp, want vormgeven, dat kan hij ook. En als er een filmklus binnenkomt, rent Jesse de deur al uit met een camera onder z’n arm. Manusje van alles kunnen we wel zeggen.

Skills: CSS, HTML, PHP, SEO, SASS, WordPress & t-shirts ontwerpen.

Img

Jasper van der Veen

Marketeer

Jasper is het zonnetje in ons Frissehuis. Hij komt altijd binnen met een goed humeur, zit vol grootse verhalen en kan een pauzerondje niet lopen zonder continu z’n hand op te steken; een echte BW’er (bekende Winsumer). Deze levensgenieter staat in het weekend graag met z’n voetbalschoenen op het veld en houdt bij ons alle ballen hoog qua projecten. Jasper duikt met enthousiasme in de online wereld van onze klanten en zorgt dat ze daar goed vindbaar zijn voor hún klanten.

Skills: SEO, SEA, Content strategie.

Img

Nina Batema

Grafisch designer

Nina is onze kersverse designer en bijt zich stevig vast in alle ontwerp klussen die binnen komen. Nina is van alle markten thuis; of het nu gaat om het ontwikkelen van een game of het ontwerpen van een flyer, Nina kan het allemaal. Vol enthousiasme vliegt ze ieder project aan. Als Nina vrij is vind ze het heerlijk om rond te dwalen met vriendinnen en is ze voor ze het weet een paar uur verder. Deze gedreven designer is gek op havermelk, het liefst in een goede koffie en zorgt ondertussen dat de huisstijlen van onze klanten kloppen tot in de puntjes.

Skills: webdesign, branding, grafische vormgeving.

Contact opnemen met Anniek

Anniek Ottens

Strateeg en tekstschrijver

Deze goedlachse Drentie weet van iedere klant de ware aard naar boven te halen. Anniek vraagt onze klanten doordacht het hemd van het lijf en tovert dit om tot prachtige verhalen. Van communicatieplan tot verleidelijke teksten: vanuit AAN ZET Communicatie gaat Anniek de uitdaging aan. En met succes. Samen komen we tot de mooiste en sterkste concepten. Een beetje van ons en een beetje van… Anniek!

Skills: branding, positionering, communicatie, tekstschrijven & festivallen en reizen.

Onze klanten