Over Ons   ⁄   Bedrijfsfilm

Een foto zegt meer dan duizend woorden; een film meer dan duizend foto’s. Met een goede bedrijfsfilm kun je precies die elementen uitlichten die jouw bedrijf of organisatie uniek maken

Van Rocky tot James Bond en van Lassie tot de Minions; iedere film heeft een hoofdrolspeler. En die volg je. Wil je dat jouw bedrijf de hoofdrol speelt? Film en video maken het mogelijk. De enige voorwaarde is dat je het op de juiste manier aanpakt. Vorm, boodschap, kwaliteit en creativiteit bepalen of je publiek blijft kijken. Laat Frissekom daar nu net goed in zijn!

We hebben een aantal bijzonder frisse bedrijfsfilms in ons portfolio. Wat ons onderscheid is een grenzeloze creativiteit en de drive om het aller-, allerbeste uit jouw verhaal te halen. En dat zie je!

Waarom een bedrijfsfilm?

Een foto zegt meer dan duizend woorden; een film meer dan duizend foto’s. Met een goede bedrijfsfilm kun je precies die elementen uitlichten die jouw bedrijf of organisatie uniek maken. Film benadrukt niet alleen sfeer en uitstraling van een organisatie, maar ook de mensen en filosofie achter het bedrijf.

Naast een goede score bij je doelgroep, scoort een video op je website ook goed op internet.

Een juiste mix van tekst, afbeeldingen en video’s draagt bij aan een goede waardering in Google. Betere offline en online positie ten opzichte van je concurrent, een bedrijfsfilm biedt uitkomst!

Bedrijfsfilms van Frissekom

De films van Frissekom zijn geen standaard  bedrijfsfilms. Wapperende bedrijfsvlaggen of ingehuurde acteurs zijn niet onze stijl. Krijgen we van jou de opdracht een film te maken, dan gaan we op zoek naar het unieke element van jouw organisatie. Vervolgens lichten we dat punt uit en geven we er een creatieve en frisse draai aan. Alleen op die manier kunnen we een film maken waarnaar de doelgroep wel wíl en móet blijven kijken.

Jouw organisatie in de hoofdrol?

 

Ja, maak van mijn organisatie een filmster!

Met plezier werken wij voor kleine regionale tot grote internationale opdrachtgevers.

En daar zijn we trots op!