Over Ons   ⁄   Webdesign

Frissekom maakt creatieve, gebruiksvriendelijke websites, die bijdragen aan jouw online doelen.

Frissekom maakt creatieve, gebruiksvriendelijke websites, die bijdragen aan jouw online doelen. Uitdagingen gaan we niet uit de weg en de technische snufjes kennen we allemaal. Bovendien kun je alles bij ons onderbrengen: van e-mail en hosting tot design en beheer. Makkelijk, hè?! We hebben in drie jaar tijd al meer dan 100 websites mogen maken.

Websites

Een website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Niet de vraag wát voor website je nodig hebt, maar hóe je jouw doel kunt bereiken, dat is wat ons bezighoudt. Dag in, dag uit. Van bezoekers tot conversies en van informatie verstrekken tot informatie verzamelen: Frissekom heeft websites voor zeer uiteenlopende doeleinden en klanten gebouwd.

WordPress websites van Frissekom

Frissekom bouwt websites in WordPress. Een CMS-systeem waarin je jouw website gemakkelijk kunt beheren. Het fijne aan WordPress is dat over de hele wereld wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het systeem. Hierdoor heb je niet alleen toegang tot de nieuwste functionaliteiten, maar is WordPress ook nog eens super gebruiksvriendelijk. Daardoor kun jij je website heel gemakkelijk bijwerken met de laatste informatie over jouw organisatie.

Onze frisse toevoeging zit ‘m in het ontwerp en de programmering. We maken je website precíes zoals jij ‘m graag ziet en voorzien je bovendien van veel advies. Zo krijg jij een website met de juiste uitstraling, indeling, functionaliteiten en technische aspecten.
O, en zoek je een schrijver voor je webteksten? Ook dat kunnen we voor je regelen, we werken namelijk samen met Anniek aan Z!

Wil je jouw website van A tot Z geregeld hebben?

 

Absoluut!

Met plezier werken wij voor kleine regionale tot grote internationale opdrachtgevers.

En daar zijn we trots op!