Over Ons   ⁄   Webshops

Een prachtige winkel met mooie producten en een frisse etalage op het beste plekje. Niet ergens in de stad, maar online!

Frissekom begrijpt dat jouw webshop er tiptop uit moet zien. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor. Heldere foto’s, juiste productbeschrijvingen en een hoge gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal voorwaarden voor een goede webshop …en dat zijn ze nog lang niet allemaal. Frissekom kent de elementen van een goede webshop en verwerkt ze in jouw online winkel. Zo zorgen we er samen voor dat je webshop optimaal converteert, zodat jij je kunt richten op het behalen van je ondernemersdoelen.

Waarom een webshop?

Webshops poppen als paddenstoelen uit de grond. We hoeven je dan ook niet te vertellen wat het voordeel van een webshop is. Wél is het interessant om te weten waar een goede webshop aan moet voldoen. Vindbaarheid is natuurlijk het magische woord. Ook is het handig dat de artikelen die jij wilt verkopen op de meest aantrekkelijke manier getoond worden. Dit hangt in belangrijke mate met de techniek: het systeem waarmee de webshop wordt gebouwd is bepalend voor je vindbaarheid én je uitstraling. Natuurlijk is ook de navigatie van belang, evenals de gebruiksvriendelijkheid, de toegankelijkheid en het gemak van je webshop.

Webshop van Frissekom

Frissekom houdt rekening met die – en nog veel meer – elementen. Bovendien vinden we dat jij als beheerder gemakkelijk moet kunnen werken. Het plaatsen van nieuwe producten, optimaliseren van de navigatie of doormeten van resultaten; alles moet eenvoudig in beheer zijn. Daarom werken wij met Magento. Een toegankelijk systeem dat wereldwijd wordt doorontwikkeld én gebruikt wordt door webshop eigenaren van over de hele wereld. Zo ben jij  verzekerd van een goede, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te bedienen webshop!

Wil jij de mooiste online etalage?

 

Ja, ik wil wel zo’n frisse webshop!

Met plezier werken wij voor kleine regionale tot grote internationale opdrachtgevers.

En daar zijn we trots op!