Creatief, nuchter, bescheiden én goed in wat we doen. Wij zijn Frissekom, een creatief digitaal bureau uit Groningen. We ontwikkelen visuele en digitale communicatiemiddelen. Dat doen we voor landelijke spelers, maar ook voor de bakker om de hoek; voor ons geen verschil. Iedere klant mag van ons een goed product verwachten.

We maken animaties, huisstijlen, websites en alles wat hier tussenin zit. Hoe complex je vraag ook is, wij zetten onze tanden erin en laten pas los als de klus geklaard is. Onze creaties sluiten aan bij je DNA, maar hebben altijd een verfrissende kwinkslag. Zo dagen we je uit om kritisch naar je eigen organisatie te blijven kijken.

We werken samen met jou, als onze klant, en met uiteenlopende specialisten. We doen niet aan over-de-schutting-praktijken. Wel aan overspelen, overleggen en overwegen. We luisteren en gooien onze ideeën op tafel, waar jij vervolgens op mag schieten. Niet vies van een beetje kritiek, vragen we je continu om feedback. Want samen kom je tot de mooiste resultaten.

We geloven dat je als merk vooral lekker jezelf moet blijven. Dat maakt de meeste indruk en biedt de beste kansen voor succes. Samen gaan we op zoek naar de bijzondere eigenaardigheden van je merk. Die eigenaardigheden, of USP’s, vertalen we naar een concept dat van jouw merk een opvallende verschijning maakt.

We zijn er voor de mensen die een onverbeterlijk geloof hebben in hun idee, product of dienst en niet bang zijn om zaken uit handen te geven. Voor de organisaties met ambitie. Groot, klein, landelijk, regionaal; het maakt niet uit. Als er maar pit in zit.

Dit is wat we doen

Branding

  • Huisstijl
  • Illustratie & visualisatie
  • Infographics

Animatie

  • Explanimations
  • Logo animatie
  • Uitlegvideo's

Webdesign

  • Frontend (HTML / CSS)
  • Beheer & optimalisatie
  • Content creatie

Frisse koppen

Dit zijn de gezichten achter Frissekom, de mensen die zorgen voor onweerstaanbare merken, aantrekkelijke animaties en opvallende websites. We stellen ons graag aan je voor, maar spreken nog liever met je af. Dan kunnen we jou ook leren kennen...

IMG_5989

Jeroen van der Meulen

Aanstichter en mediavormgever

Het creatieve brein van Frissekom. Van complete huisstijlen en originele animaties tot fotografie en video, Jeroen zorgt keer op keer voor verwondering bij onze klanten. Met veel oog voor detail en verfrissende ideeën tovert hij ieder merk, product of dienst om tot een opvallende verschijning.

Skills: branding, webdesign, logodesign, grafisch design, animeren & veel en hard rennen

IMG_5781

Wouter de Vries

Aanstichter en webdesigner

Met zijn voeten stevig in de Groningse klei is Wouter een van de aanstichters van de frisse wind die sinds 2012 door Winsum waait. Hij combineert zijn technische vaardigheden met een fijn gevoel voor design en brengt zo ieder communicatiemiddel tot leven.

Skills: CSS, HTML, PHP, SEO, SASS, WordPress & tafelvoetballen

IMG_5934

Sanne Medendorp

Grafisch designer

Sanne staat haar mannetje als grafisch vormgever van Frissekom. Rustig en bescheiden, maar immer borrelend van de creativiteit verrast ze onze klanten met aantrekkelijke logo’s, mooie huisstijlen en effectieve webdesigns. En hebben de aanstichters een discussie? Dan is Sanne de bemiddelaar die beide mannen het gevoel geeft dat ze gelijk hebben ;-).

Skills: webdesign, logodesign, grafisch design, fotografie & een neus voor mooie spullen

IMG_6682

Rianne Seggers

Stagiair Communication & Multimedia Design

Rianne versterkt ons team van september tot februari en voelt zich als een vis in het water. Deze leergierige wervelwind schudt de mooiste ontwerpen uit haar mouw. Of het nu gaat om een ontwerp voor een website, een banner of illustraties voor een animatie; Rianne gaat ermee aan de haal en doet ons iedere keer weer versteld staan van haar creaties.

Skills: webdesign, grafische vormgeving & zwemmen

IMG_5811

Anniek Ottens

Strateeg en tekstschrijver

Deze goedlachse Drentie weet van iedere klant de ware aard naar boven te halen. Anniek vraagt onze klanten doordacht het hemd van het lijf en tovert dit om tot prachtige verhalen. Van communicatieplan tot verleidelijke teksten: vanuit AAN ZET Communicatie gaat Anniek de uitdaging aan. En met succes. Samen komen we tot de mooiste en sterkste concepten. Een beetje van ons en een beetje van… Anniek!

Skills: branding, positionering, communicatie, tekstschrijven & festivallen en reizen.

Onze klanten