Skip to content

Branding

Een merk is alles wat jou maakt. Een verzameling emoties die mensen om je heen zullen ervaren en waar ze mee omgaan. Tegenwoordig is alleen komen opdagen niet genoeg om op te vallen, merken moeten verder gaan, dieper graven om contact te maken met hun publiek.

Wij creëren merken die verbinden met mensen

Vanuit een creatief proces creëren we een huisstijl die aansluit bij jouw merk. De branding van je organisatie is namelijk zeer bepalend voor de ervaringen van je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat je ze gaat bereiken en aanspreken, met als doel dat je herkenbaar en onderscheidend bent – niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen.

Neem contact op
 • Identiteit

  Wat is jouw visuele identiteit? Welke waarden en emoties wil je oproepen bij klanten? De identiteit van je branding vertelt wie je bent en wat je doet. Van de kleuren die je gebruikt tot aan je logo.

 • Huisstijlmiddelen

  Wanneer je een identiteit hebt gecreëerd is het zaak om dit door te voeren in al je uitingen. Consistentie is de key bij branding. Visitekaartje, briefpapier, enveloppen of een e-mailhandtekening. Wij creëren het.

 • Huisstijlhandboek

  Wanneer je huisstijl en je identiteit gecreëerd is dan kan je niet zonder huisstijlhandboek. Het boek geeft aan op welke wijze met de huisstijl en de huisstijldragers moet worden omgegaan om een eenduidige stijl en uitstraling voor jouw merk te behouden.

 • Grafisch ontwerp

  Een design creëren vanuit een een concept, vanuit de wens die jij hebt. Een folder of een 3D render. Onze specialisten creëren een sterk grafisch concept, waarmee jij een visualisatie hebt dat je gerust een eindproduct kan noemen.

Wat is jouw uitdaging?

Laten we kennismaken!