Skip to content

Live smarter, live better

Jeemz zet in de ochtend jouw kopje koffie, opent de gordijnen, maait het gras als het te lang wordt en zorgt voor een goed binnen klimaat. Hij is de onzichtbare butler die je op je wenken bedient en de vaste patronen in je leefritme automatiseert.

Branding

De heren van Jeemz hebben de laatste jaren hard gewerkt aan hun bedrijf en in samenwerking met AAN ZET, aan ons de taak om te zorgen voor een rebranding welke volledig past bij de ambities van het bedrijf.

In het nieuwe logo hebben we de ‘butler strik’ gehouden, maar deze iets uit elkaar gezet. Hierdoor ontstaan er twee losse pijlen die naar elkaar wijzen wat de verschillende systemen symboliseert die Jeemz met elkaar laat communiceren. Daarnaast hebben we gekozen voor een strak en tijdloos lettertype met daarbij een donkerblauwe en turquoise kleur om het geheel een innovatieve en moderne uitstraling te geven. De cirkels, welke staan voor de signalen en de connectiviteit, zijn op vrij in te zetten binnen de huisstijl. Alle huisstijlelementen vormen gezamenlijk een verzorgt en duidelijk geheel in een herkenbare stijl.

Infographic

Er is veel mogelijk op het gebied van Domotica en de ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op. Geen enkel idee is te gek en Jeemz ontdekt graag oplossingen voor wensen en behoeften van hun klanten. Om klanten te inspireren en de creativiteit te stimuleren ontwikkelden wij een infographic. De infographic bestaat uit drie verschillende scènes; dag, avond en nacht. Op de website kun je door deze drie scènes navigeren en ontdekken wat er per scene mogelijk is.

Online

De website is het belangrijkste communicatiemiddel geworden van Jeemz. Hier vindt je alle informatie en raak je door middel van de infographic en de videoheader geïnspireerd door de verschillende mogelijkheden die Jeemz te bieden heeft. Voor de website hebben we foto’s laten maken met hierop de bewoners, het draait immers om hun gemak en comfort. Daarnaast hebben we ook een korte video gemaakt met daarop onder andere automatisch sluitende gordijnen aangezien dit in fotografie erg lastig vast te leggen is. Om de website een innovatieve look te geven hebben we subtiele animaties toegevoegd.

Wat is jouw uitdaging?

Laten we kennismaken!