Visuele identiteit De Tirrel

Verbinden verrijken ontmoeten

De Tirrel is een unieke samenwerking tussen twee basisscholen, een verzorgingstehuis en de gemeente Winsum. Daarnaast is er ook ruimte voor kinderopvang, zijn er faciliteiten voor de wijkbewoners en komt er een nieuwe sporthal voor de binnensporten. Het is niet alleen een gebouw welke deze partijen gaan delen, maar het is echt samenwerken, samenzijn en samenleven. Een mini-samenleving waar men elkaar kan ontmoeten en van elkaar kan leren.

Tirrel is een Gronings woord wat slim levende betekent of ook wel levendig. Wij ontwikkelden het logo, de huisstijl en website van dit unieke project met als doel De Tirrel toegankelijk te maken voor iedereen van 0 tot 110 jaar oud. Het logo bestaat uit een open cirkel wat naast een levendige vorm is ook symbool staat voor openheid en toegankelijkheid. De vier kleuren uit het logo staan voor de vier functies; onderwijs, zorg, sport en vrije tijd.

Daarnaast ontwikkelden wij een complete huisstijl die te gebruiken is tijdens de realisatie van, maar ook in de toekomst als iedereen zijn plek heeft gevonden binnen de Tirrel.

Binnen dit traject is alles meegenomen, van briefpapier tot informatieborden en van video templates tot giveaways. Het rijke kleurenpallet samen met de combinatie van een schreef en schreefloos font zorgt voor een levendige uitstraling welke goed aansluit bij de brede doelgroep.

Wil je meer informatie over dit unieke project? Kijk dan opĀ www.detirrel.nl

Online

Naast de huisstijl waren wij ook verantwoordelijk voor de website. De website wordt gebruikt als het middelpunt van alle online communicatie. Hierop vind je het laatste nieuws, alle informatie over de ontwikkelingen van de bouw, de agenda met activiteiten en verhalen van de architect en bewoners. De website hebben wij ontwikkeld in het CMS WordPress zodat de organisatie nu en in de toekomst zelf de content eenvoudig kunnen aanvullen.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103