Wij zetten alles op alles om het maximale uit jouw online marketing te halen. Een samenwerking waarbij we niet voor jou werken, maar met jou. Of het nu gaat om advies of over het uitvoeren van online marketing, de specialisten van Frissekom staan voor je klaar. Zo zorgen we er samen voor dat jouw merk gaat groeien!

Vrijblijvend marketingadvies ontvangen

Fris marketing advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan jij de volgende stap zetten?

Wil jij je website naar een hoger niveau tillen? Wij analyseren je website en brengen in kaart waar voor jou de kansen liggen om de volgende stap te zetten. Zo krijg je van ons geheel vrijblijvend een sterk adviesdocument waar je direct mee aan de slag kan.

Heb je liever direct contact over de mogelijkheden. Bel ons en wij staan voor je klaar!

0595 252 103

Dit is wat we doen

SEO

Hoger staan in de zoekmachine. Voor sommige mensen lijkt het een sprookje, maar dat is het niet! Wij doen een uitgebreide SEO analyse en kijken waar en hoe we jouw website kunnen verbeteren. Daarna optimaliseren we de website, zodat die helemaal SEO proof is. Zo zorgen wij ervoor dat je organisch hoger komt te staan in zoekmachines als Google en Bing, met als resultaat dat meer mensen je gaan vinden! 

Ontdek SEO

 

SEA

Vind je ook dat de bovenste drie website direct opvallen wanneer je zoekt in de zoekmachines?  Wij ook, en daar kan jij ook staan. Wij zorgen hiervoor. Frissekom creëert een tot in de puntjes uitgedachte advertising strategie en verwerkt deze in de praktijk. Wij kijken welke SEA tool het beste bij jouw website en doelgroep past, dit kan bijvoorbeeld Google Ads zijn of Shopping. Zo genereer jij straks meer bezoekers naar je website met een geoptimaliseerd budget.

Ontdek SEA

Social Media

Wil jij onder de aandacht blijven van je doelgroep? Social media is de manier! Het is de plek om je doelgroep te informeren en te activeren. Wij creëren een ijzersterke social media strategie zodat jouw doelgroep niet meer om je heen kan, dit doen wij zowel op campagne- als op abonnementsbasis. Dit kan gaan om het plaatsen van content of advertising.

Ontdek Social Media

E-mail

Je klanten laten verbluffen door een geweldige e-mail, het is ideaal. Waarom zou je namelijk focussen op nieuwe klanten terwijl je het maximale kan halen uit je huidige klanten! Je kan met e-mail marketing je klanten informeren of juist de focus leggen op conversie. Wij blijven de resultaten analyseren en optimaliseren zodat er het maximale uit je e-mail campagne gehaald wordt!

Ontdek E-mail

Fotografie & Video

Foto’s en video’s die jouw bedrijf en merk echt tot leven brengen, daar wordt iedereen blij van! Wil je bijvoorbeeld foto’s of video’s voor een campagne, je website of social media. Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij maken de meest creatieve en verassende foto’s. Met onze professionele apparatuur komen we bij je op locatie of doen we een shoot in onze eigen fotostudio. Foto’s en video’s maken namelijk echt impact.

Ontdek fotografie & video

Een frisse aanpak

In vier stappen jouw marketingdoelen behalen

Inventariseren

Wat zijn de doelen die jij wilt behalen en welke doelgroep wil je precies bereiken? We denken met je mee en stellen kritische vragen om jou aan het denken te zetten.

Instrumenten kiezen

Wij kijken welke marketinginstrumenten het beste bij jouw doelen, organisatie en doelgroep passen.

Uitvoeren

Wij voeren het uit en we gaan voor het beste resultaat.

Beheren & optimaliseren

Wij beheren & optimaliseren jouw marketing om het maximale eruit te halen.

Drie tips voor krachtige marketing

Marketing is een continu proces

Marketing is iets wat je moet blijven analyseren en monitoren. Je weet namelijk nooit of wat je doet gaat werken. Je wilt voorkomen dat je alleen maar hagel aan het schieten bent. Daarom moet je continu je resultaten bekijken en je marketing blijven verbeten, alleen op die manier ga je jouw doelgroep bereiken en het maximale resultaat behalen.

Zorg voor een goede marketingmix

Tegenwoordig is marketing veel meer dan één marketingtool gebruiken. Wanneer je resultaat wilt behalen moet je ervoor zorgen dat al je tools goed op elkaar aansluiten. Zo zorg je voor de optimale customer journey. Het kan namelijk zo zijn dat een klant je heeft gevonden via een social media advertentie, maar als je SEO niet goed op orde is gaat deze klant je niet vinden via Google. Kortom, jouw marketingmix moet goed in elkaar zitten.

Schakel specialisten in

Als organisatie wil je je focussen op je core business, al het andere leidt allen maar af. Daarom is het een groot voordeel wanneer je je marketing overlaat aan specialisten. Dit zorgt ervoor dat jij je kan focussen op waar je goed in bent terwijl de marketeers ervoor zorgen dat er het maximale uit jouw marketing gehaald wordt.

Onze klanten