Haal het maximale uit je klanten met verbluffende e-mail marketing. Wij zetten e-mail marketing voor je in, helemaal in de stijl van jouw merk. Met een e-mail kan je je klanten informeren met nieuwe acties, recente projecten, kortingen of aankondigen.  Je kan er eigenlijk alles in stoppen wat je zelf maar wilt. Wij doen dit voor jouw op reguliere basis om bijvoorbeeld structureel meer verkoop of website bezoekers te genereren. Wij analyseren de data en nemen dit mee in de volgende mails, zo zorgen we ervoor dat elke e-mail weer effectiever is!

Cropped Favicon

E-mail marketing kan je helemaal aan ons overlaten. Wij designen mails waarmee we je gaan verbazen, schrijven aantrekkelijke teksten die aanzetten tot actie en plaatsen call to actions die resultaatgericht zijn. Daarnaast denken we mee over het onderwerp van de e-mail campagnes en de frequentie die er aangehouden moet worden. Na het versturen van elke mail bekijken we en analyseren we de data, hiermee optimaliseren we de volgende mails. Zo gaan we samen met jou door middel van e-mail marketing het maximale uit je huidige klanten halen.

E-mail marketing

Rechtstreeks in de inbox van je klanten

Design

Wij creëren een verbluffend design dat herkenbaar en aantrekkelijk is voor de lezer.

Content

Tekst en call to actions zijn belangrijk. Wij richten de mail zo in dat dit perfect op elkaar aansluit.

Zenden maar!

Let the magic happen.

Analyse

Wij bekijken aan de hand van data wat wel en niet aanslaat bij je doelgroep. Hiermee optimaliseren we toekomstige mails.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten