Wanneer je online ergens naar op zoek gaat start jouw zoektocht vrijwel altijd bij een zoekmachine zoals Google of Bing. Dan wil je als bedrijf natuurlijk dat je bovenaan komt te staan, dit is immers de beste plek. Je weet zeker dat je hier gezien wordt. Tegenwoordig wegen er extreem veel factoren mee die ervoor zorgen dat jij wel of niet bovenaan staat. De belangrijkste factor is natuurlijk content, maar ook bijvoorbeeld linkbuilding, pagespeed en meta tags. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan om jouw website helemaal SEO proof te maken.

Cropped Favicon

Het verbeteren van jouw SEO begint bij een een scan. Met de scan brengen we de huidige situatie in kaart en kijken we wat jouw website goed doet en waar de verbeterpunten liggen op SEO gebied. Aan de hand van de scan maken we een duidelijk plan van aanpak. Met dit plan weet je precies waar je aan toe bent en hoe wij te werk gaan, zo komen we niet voor verassingen te staan.

Na de scan en een gesprek met jou gaat de magie beginnen. Aan de hand van het plan van aanpak gaat het optimaliseren van jouw SEO beginnen. Onthoud wel, dit is een proces van de lange adem. Verbeteringen in de zoekmachines zie je niet in één dag, dit duurt even. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat jouw website gevonden gaat worden!

SEO Optimalisatie

Klimmen in de zoekmachines

Scan

Wij analyseren de huidige situatie en kijken hoe we jouw SEO kunnen verbeteren

Plan van aanpak

Wij maken een plan van aanpak op en presenteren deze aan je. Zo weet je precies wat wij gaan doen

Optimalisatie

Let the magic happen!

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten