Frissekom maakt creatieve, gebruiksvriendelijke websites, die bijdragen aan jouw online doelen. Uitdagingen gaan we niet uit de weg en de technische snufjes kennen we allemaal. Bovendien kun je alles bij ons onderbrengen: van e-mail en hosting tot design en beheer. Handig, hè?! We hebben inmiddels al meer dan 100 websites gemaakt voor uiteenlopende klanten.

Dit is wat we doen

Concept & design
Voordat we ook maar een streep op papier zetten, gaan we met je om tafel. Wie ben je, wat doe je en waarom is dat bijzonder? Als we duidelijk weten wat we voor je kunnen betekenen, begint het creatieve proces. We werken een concept uit, toetsen dat bij jou en werken het verder uit in een prachtig webdesign.

Contentcreatie
Een website bestaat bij gratie van goede content. Goede teksten, mooie foto’s en effectieve animaties en video’s zorgen voor een optimale gebruikerservaring én voor betere vindbaarheid. Voor de beste content werken we intensief samen met echte vakspecialisten.

 

Front-end
We ontwikkelen een website die prettig is om naar te kijken en de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier door het verhaal van jouw organisatie, product of dienst leidt. Navigatie, usability en aantrekkingskracht: we denken aan alles. Bovendien waarborgen we het prachtige websiteontwerp perfect werkt op ieder apparaat en ieder scherm, in iedere browser en iedere resolutie. De code is netjes opgebouwd en technisch werkt je website als een tierelier.

Beheer & optimalisatie
We stoppen niet bij de oplevering. Een goede website vraagt voortdurende zorg en aandacht. Door te meten kom je veel te weten. Daarom blijven we na de oplevering met je meekijken hoe we jouw website nog beter, sneller en mooier kunnen maken.

Een frisse aanpak

In vier stappen naar een écht goede website,

Inventariseren

Wat wil je met je website bereiken? Wie is je doelgroep? We denken met je mee en stellen kritische vragen om jou aan het denken te zetten.

Ontwerpen

Het concept is de bouwtekening van je website; de basis van het uiteindelijk ontwerp.

Bouwen

De vertaalslag van design naar techniek; dit is het moment suprême. We coderen, testen en optimaliseren.

Beheren & optimaliseren

Na de oplevering blijven we betrokken. We zorgen dat je website veilig is en goed blijft functioneren.

Hoe kun jij je online doelen bereiken

Onze frisse toegevoegde waarde
Je website is hét online visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Wij vinden de vraag hoe jij je online doelen kunt bereiken interessanter dan de vraag wat voor website je wilt. Een echt goede website draagt bij aan de doelstellingen van je organisatie. Daarom brengen we in een eerste gesprek jouw (online) doelen in kaart. We denken met je mee en zijn kritisch. Als we vinden dat het beter kan, voorzien je van een goed advies. Het resultaat is een website die doet wat hij moet doen: een bijdrage leveren aan jouw (online) doel. Met de juiste uitstraling, indeling en functionaliteiten.

WordPress websites van Frissekom
We bouwen onze websites in WordPress, een wereldwijd gerbruikt CMS-systeem waarin je jouw website gemakkelijk kunt beheren. Het fijne aan WordPress is dat er continu wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het systeem. Jij profiteert daarvan, doordat je toegang hebt tot de nieuwste functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke interface. Zo kun jij je website heel gemakkelijk zelf bijwerken met de laatste informatie over jouw organisatie.

Wat is een echt goede website?
Dag in, dag uit denken de specialisten van Frissekom na over optimale gebruiksvriendelijkheid, logische navigatiestructuren en aansprekende en aantrekkelijke content. Onze jarenlange ervaring hebben we in drie tips samengevat:

Drie tips voor een echt goede website

Zorg dat je vindbaar bent

Je website mag gezien worden – en liefst nog meer dan dat. Zorg er daarom voor dat hij vindbaar is. Om dat te realiseren begin je bij het begin: wat is je doel en wie is je doelgroep. Door je te verplaatsen in de wereld van je doelgroep, kun je jouw website beter laten aansluiten op hun belevingswereld. Vervolgens zorg je ervoor dat je SEO op orde is, dat je website snel en technisch in orde is én dat je aantrekkelijke content produceert die de bezoeker verleiden om lang op je website te blijven.

Gebruiksvriendelijkheid is een must

Je bezoeker lang op je website houden? Dat doe je door direct de aandacht te pakken met aansprekende content, die inspeelt op de vraag of de behoefte van je bezoeker. Zorg er bovendien voor dat je bezoeker moeiteloos door je website scrollt. Een overzichtelijke navigatiestructuur, een logische flow en duidelijke knoppen en lettertypes dragen daar aan bij.

Zorg voor een unieke merkbeleving

Je website is het visitekaartje van je organisatie; vaak is het de eerste keer dat je doelgroep met je merk in aanraking komt. Verras je bezoeker met een uniek design en onderscheidende verhalen. Door je bezoeker te prikkelen, voed je de nieuwsgierigheid; de eerste stap naar het bereiken van jouw (online) doelen.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten