Fotografie en video kan je op heel veel verschillende manieren inzetten voor je bedrijf en eigenlijk zijn sterke visuele beelden essentieel voor je bedrijf. Denk aan foto’s en video’s voor op je website, personeelsfoto’s of een bedrijfsvideo. Met de professionele apparatuur die wij bij Frissekom hebben ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een eigen fotostudio, maar we komen ook graag bij jou op locatie. De mogelijkheden zijn oneindig.

Cropped Favicon

Je kan voor elke foto klus bij ons terecht. Dat kan bij ons in de fotostudio, wanneer je bijvoorbeeld productfoto’s moet hebben. Maar wij komen ook graag bij je op locatie, dan brengen we de fotostudio letterlijk en figuurlijk naar jou toe! Foto’s zijn er in alle soorten en maten, maar om de juiste te maken voor jouw bedrijf is een kunst en daar helpen wij jou bij. Bij ons ben je voor iedere fotoklus aan het juiste adres.

Video’s maken we ook in alle soorten en maten. Dit kan bijvoorbeeld om een promotievideo gaan of een video waarin iets op een heldere manier uitgelegd moet worden. Met onze apparatuur kunnen we uitdagende en bijzondere videos maken, zo hebben wij bijvoorbeeld een drone waarmee we de hoogte in kunnen! Daarna editen we de video zorgvuldig na en brengen we de hem echt tot leven. Geen video klus is ons namelijk te gek!

Foto en video

Foto of video?

Wil je graag foto's of een video laten maken. Wat is precies het doel van de foto of video?

Shoot!

Wij schieten de beelden, in onze eigen fotostudio of bij jou op locatie.

Nabewerking

Wij bewerken alles zorgvuldig na en zorgen ervoor dat het er zo mooi mogelijk uitziet.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten