Another day at the office

De wens om een animatie serie te maken lag er al langer en eindelijk is deze nu uitgekomen. De eerste editie van Another day at the Office staat nu online!

Al een aantal jaar liepen we met het idee rond om eens iets anders te gaan doen op animatie gebied. Vandaag de dag zie je ze steeds meer; de platte 2d uitleg animaties. En ja, ook wij voldoen aan deze vragen, maar wordt het niet eens tijd voor vernieuwing?

Wij heten niet voor niks Frissekom “vernieuwende multimedia”. We zijn dol op nieuwe technieken. En we gaan door tot we deze ons helemaal eigen hebben gemaakt. ’s Avonds, in het weekend of welk vrij uurtje dan ook. We zien dit namelijk niet als werk, het is onze hobby of beter gezegd onze passie!

Another day at the office is onze nieuwe serie van korte animatiefilmpjes, waarin bekende problemen op en rond kantoor naar voren komen. In dit eerste deel van deze serie probeert Sjaakie thuis te komen met z’n kerstpakket. Je kent het gehannes vast wel als je geen auto tot je beschikking hebt.

 

Namens Sjaakie (en natuurlijk ons) wensen wij jou een frisse kerst en een spetterend 2016!

Onze klanten