Personeel vinden via (online) marketing

Tegenwoordig is personeel vinden veel meer dan alleen een vacature plaatsen. Voor ieder bedrijf is het op dit moment namelijk een uitdaging om werknemers te vinden. Hoe vlieg je dit aan? Ga je zelf op zoek naar personeel door actief mensen te benaderen of laat je mensen juist naar jou toe komen. Elk steentje kan bijdragen aan het oplossen van het personeelsprobleem dat bij jou speelt. In deze blog leggen we je uit hoe (online) marketing helpt bij het vinden van de juiste mensen voor jouw bedrijf.

Cropped Favicon

WERKEN BIJ PAGINA

Het is slim om op je website een werken bij pagina te creëren, dit is een aparte pagina die je volledig inricht op het werken bij je bedrijf. Op deze pagina plaats je niet alleen vacatures, maar je benoemt hier ook de belangrijkste redenen waarom personeel juist bij jou aan het werk moet gaan. Daarnaast plaats je foto’s van collega’s of laat je een een bedrijfsfilm afspelen. Vergeet niet om een contactformulier en contactgegevens te plaatsen op de pagina, zo maak je het gemakkelijk en laagdrempelig voor mensen om te solliciteren.

Werken Bij

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Op social media kan je veel mensen bereiken met een advertentiecampagne. Je kan zelf een keuze maken in wie de advertentie gaat zien, kies bijvoorbeeld voor een bepaalde radius rondom je bedrijf. Creëer een visueel aantrekkelijke foto of video en laat mensen kennis maken met je bedrijf, maar laat ze bovenal weten waarom ze bij jou moeten komen werken! Denk goed na over welk social media kanaal je gaat inzetten. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag; bevindt jouw doelgroep zich meer op LinkedIn of op Instagram?

Social Media

 

KRANT OF LOKAAL BLAD

Het is helemaal terug van weggeweest, een vacature plaatsen in een krant of lokaal blad. Het is helaas wel minder goed te meten dan een online advertentie, maar de kans is wel groter dat je gaat opvallen. Tenminste, als je ervoor zorgt dat je advertentie er tip top uitziet!

 

HULP NODIG?

Kom je er zelf niet helemaal uit of haal je niet het gewenste resultaat met wat je doet?  Wij van Frissekom helpen je op een frisse manier bij het vinden van personeel. Neem gerust contact met ons op.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103

Onze klanten