Animatie KDC toeleiding

Animatie KDC toeleiding

Kinderen beginnen gemiddeld met lopen als ze tussen de 10 en 18 maanden zijn. Ze beginnen dan ook voorzichtig met praten en gaan van alles ondernemen. Maar wat als je kind dit niet doet? Dit levert veel vragen op en geeft zorgen. Misschien heeft je kind een achterstand? Een kinderdagcentrum speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand kan dan een uitkomst zijn. In deze animatie die we ontwikkelden voor De Zijlen, Novo en Ilmarinen leggen we uit hoe je kind op één van hun kinderdagcentra terecht komt.

De Zijlen, Novo en Ilmarinen bieden ondersteuning en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. We adviseerden ze dan ook de tekst zo eenvoudig mogelijk te houden en om voor een simpele stijl te gaan. Doordat we ons niet aan een bepaalde huisstijl konden houden waren we vrij in de kleurkeuze. Hierdoor konden we ook voor de verschillende scenes verschillende kleuren kiezen om een mooi contrast aan te brengen tussen de verschillende locaties.

Door de verschillende kleine grapjes van het meisje zoals hoe ze met de auto speelt en elke keer weer ergens het beeld in komt blijf je geboeid tijdens het verhaal. Om dit extra kracht bij te zetten hebben we Kudo-Studio gevraagd de audio van deze animatie te verzorgen.

Heeft je kind vermoedelijk een achterstand? Dan weet je na het kijken van deze animatie waar je aan moet kloppen.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103