Animatie Xpressionfluid

In control of brand communication

Veel bedrijven en organisaties vinden het lastig hun huisstijl op juiste manier uit te dragen. Zeker wanneer meerdere mensen hier verantwoordelijk voor zijn. Xpressionfluid heeft hier Brand management software voor ontwikkeld. Dit voorkomt dat je huisstijl nachtmerries onder ogen krijgt en dat je veel tijd kwijt bent aan het brieven van designers. Het is een eenvoudige portal waar je huisstijl in geïntegreerd is. Zodat iedereen binnen je organisatie eenvoudig communicatiemiddelen kan ontwikkelen.

Wij ontwikkelden deze animatie in opdracht van Xpressionfluid. Hierin wordt uitgelegd hoe de Brand management software in zijn werk gaat. Vanuit je webbrowser maak je met Xpressionfluid heel eenvoudig nieuwe communicatiemiddelen voor zowel online als offline gebruik.

En door middel van een flexibele template is een fout gebruik van de huisstijl niet mogelijk. Een erg goed systeem voor grote organisatie. Het doel van deze animatie is om de doelgroep van Xpressionfluid warm te maken voor het systeem.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103