Huisstijl Online Incasso

Powered by Payt

Online Incasso biedt organisaties de mogelijkheid om hun openstaande vorderingen te innen door middel van een transparant incassotraject. Online Incasso verzorgt het gehele traject, van pre-incasso tot laatste aanmaning, geautomatiseerd en voor een vaste prijs per zaak. Het intelligente platform stelt de gebruiker in staat om zelfstandig en eenvoudig minnelijke incassotrajecten te starten en te beheren.

Online Incasso is onderdeel van Payt, het grootste debiteurenplatform in Nederland dat facturen, herinneringen en aanmaningen volledig geautomatiseerd verstuurt. Dit is voornamelijk interessant voor grote bedrijven. Kleinere bedrijven zijn niet direct opzoek naar een totaaloplossing voor hun debiteurenbeheer, maar zijn wel opzoek naar een manier om openstaande vorderingen betaald te krijgen. Hierom is Payt gestart met Online Incasso, een online platform geschikt voor zelfstandigen en kleine mkb-organisatie.

Voor Online Incasso hebben wij in opdracht van Payt de huisstijl en website ontwikkeld. Het hoefde niet direct te refereren aan Payt in design, maar diende wel genoemd te worden in de payoff. Binnen de huisstijl staan de kernwaarden ‘gemak’, ‘betrouwbaar’, ‘controle’ en ‘eenvoud’ centraal. We hebben dit door vertaald in kleur en font. De punt achter het logo symboliseert dat de gebruiker aan de knoppen zit en wordt in de gehele huisstijl doorgevoerd.

Online

Online hebben we de huisstijl van Online Incasso versterkt met visuals. Hierin beelden we uit dat je als gebruiker zelf aan de knoppen zit en de regie hebt. De visuals hebben we in de online campagne geanimeerd om meer aandacht te trekken naar de banners. De website is te bekijken op www.onlineincasso.nl

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103