Huisstijl Privacy in Business

Privacy in Business is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven omtrent de nieuwe AVG-wetgeving die vanaf mei is uitgerold. Ook waarborgen ze de kwaliteit van het naleven van deze protocollen voor de bedrijven. Privacy in Business fungeert als linking pin tussen de interne en externe stakeholders. Door oplossingsgericht advies te geven en te kijken naar wensen en behoeften van de klant wordt er een dienstpakket op maat samengesteld.

Privacy in Business is een startende onderneming en wil zich positioneren als een betrouwbare ervaren specialist. Wij ontwikkelden het logo, visuele identiteit en de implementatie hiervan. De merkpersoonlijkheid is Betrouwbaar, Innovatief, Deskundig, Samenwerkend. We vonden inspiratie in een oude tekening waarin de ridder fungeert als beschermer / deskundige. In het logo wordt gebruik gemaakt van een schild met ronde vormen om toegankelijkheid te bieden. De kleuren staan voor het innovatieve handelen en deskundigheid.

De identiteit en positionering van Privacy in Business hebben we vastgelegd in een merkpaspoort. Naast de standaard huisstijlmiddelen, richtten we de social media kanalen voor hen in en zijn er templates ontwikkeld voor post waar zijn zelf mee aan de slag kunnen. Ook de website is meegenomen in dit traject. Hier kan de gebruiker terecht voor alle informatie rondom de AVG-wetgeving en hoe Privacy in Business hierin kan ondersteunen.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Super snel contact

We snappen dat een complexe vraag soms lastig te verwoorden is via een formulier, daarom staan we je graag ook telefonisch te woord.

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer:

0595 252 103